Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση της Επιτροπής Δευτέρα 29/1, 7μμ, ΚΕΠ πλατείας Χαλανδρίου

Την Δευτέρα 29/1 στις 7μμ η Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών κάνει τη συνέλευση της στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου (1ος όροφος  ΚΕΠ της πλατείας Χαλανδρίου). 

Θα συζητήσουμε για τις πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε για την προστασία της λαϊκής κατοικίας ενάντια στους ηλεκτρονικούς-πλέον- πλειστηριασμούς, αλλά και για τις δυνατότητες συντονισμού. Θα βρίσκεται μαζί μας και συναγωνιστής από την Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, ώστε να γίνει λεπτομερής ενημέρωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο αλλά και για τις δράσεις που σκοπεύει να πάρει η Ενωτική Πρωτοβουλία το επόμενο διάστημα. 

Η πρώτη φάση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς φθάνει στο τέλος της. Η ακύρωση πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία με την παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, οδηγεί την κυβέρνηση, την Τρόικα, τις τράπεζες και τους συμβολαιογράφους/ κοράκια, να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Είναι αναγκαίο να περάσει ο αγώνας στο επίπεδο της γειτονιάς, ώστε να μην βρεθεί κανένας έξω από το σπίτι του, ώστε να μην βιώσουμε καταστάσεις Ισπανίας...

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και για να οργανώσουμε συλλογικά τον αγώνα μας!

Περιουσία «μεγαλοοφειλετών» ξανά στο σφυρί την Τετάρτη 23/5

Την Τετάρτη 23/5, για άλλη μια φορά στο πρόγραμμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών υπάρχουν «βίλες» που εκπλειστηριάζονται. Οι «βίλες» αυτέ...