Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα, Τετάρτη 21/3, 7.30 μμ, ΚΕΠ Πλατείας Χαλανδρίου/ Όλοι στο Συμβολαιογραφείο Σκουφά 77, την ίδια μέρα, στις 1.45μμ

Την Τετάρτη 21/3 στις 7.30μμ θα διεξαχθεί νέα Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών στο Χαλάνδρι. Ο χώρος της συνέλευσης θα είναι και αυτήν την φορά στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του ΚΕΠ στην Πλατεία Χαλανδρίου.

Σας καλούμε να έρθετε να οργανώσουμε την παρέμβαση μας και τις δράσεις του επόμενου διαστήματος, αλλά και να συζητήσουμε για την πορεία των μέχρι τώρα δράσεων μας και συνολικά του κινήματος εναντίον των πλειστηριασμών.

Η σκληρή κατασταλτική επίθεση που εξαπέλυσαν την περασμένη Τετάρτη 14/3 τα ΜΑΤ, υπό τις εντολές της κυβέρνησης, αναδεικνύουν ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερες προκλήσεις.

Πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης, την ίδια μέρα (Τετάρτη 21/3), θα βρισκόμαστε το μεσημέρι στις 1.45 μμ στο συμβολαιογραφείο της οδού Σκουφά 77 στο Κολωνάκι, όπου πλειστηριάζονται δυο ακόμα "βίλες" "στρατηγικών κακοπληρωτών":

  • Ακίνητο για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή 1ης προσφοράς τα 48.000 ευρώ
  • Οικόπεδο για χρέος 40.000 ευρώ με τιμής 1ης προσφοράς τα 40.000 ευρώ. 


Η επικοινωνία στη γειτονιά, η συλλογική συζήτηση, η οργάνωση και η δράση αποτελούν τους μόνους τρόπους για να καταφέρουμε να αντισταθούμε στις τράπεζες, την κυβέρνηση και τους δανειστές που χουν βάλει στο μάτι τα σπίτια μας.

Ο μόνος τρόπος για να μείνουμε στα σπίτια μας, είναι να πάρουμε τους δρόμους. 




Χάρτης για τον χώρο της Συνέλευσης της Επιτροπής Αγώνα



Χάρτης για το Συμβολαιογραφείο όπου θα γίνει συγκέντρωση

Περιουσία «μεγαλοοφειλετών» ξανά στο σφυρί την Τετάρτη 23/5

Την Τετάρτη 23/5, για άλλη μια φορά στο πρόγραμμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών υπάρχουν «βίλες» που εκπλειστηριάζονται. Οι «βίλες» αυτέ...