Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αποφάσεις συνέλευσης 28/2 της Επιτροπής Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών στο Χαλάνδρι


Την Τετάρτη 28/2 έγινε συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών στο Χαλάνδρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, στο ΚΕΠ στην Πλατεία Χαλανδρίου.

Αποτιμήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της Επιτροπής, καθώς και των δράσεων που υλποιήθηκαν στο μεσοδιάστημα από την πρηγούμενη συνέλευση.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας από μοιράσματα και ενημέρωσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα κρίθηκε θετική και αποφασίστηκε η συνέχιση και η εντατικοποίηση αυτών των παρεμβάσεων.

Συζητήθηκαν ακόμα ζητήματα που αφορούσαν την οργάνωση της Επιτροπής και της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της. 

Επίσης αποφασίστηκαν:
-μοιράσματα και ενημερώσεις προς τους συμπολίτες μας για τη δράση μας και την ανάγκη αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς

-συστηματική παρουσία με στόχο την ενημέρωση και το διάλογο με τους συμπολίτες μας στο ΚΕΠ της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται.

-διοργάνωση εκδήλωσης ενημέρωσης στην πλατεία Χαλανδρίου σε μέρα που θα ανακοινωθεί.

-ενημέρωση συμπολιτών μας των οποίων οι κατοικίες εκπλειστηριάζονται με στόχο να μην βρεθεί κανένας μόνος του ενάντια στις τράπεζες τους συμβολαιογράφους και τα κοράκια.

Περιουσία «μεγαλοοφειλετών» ξανά στο σφυρί την Τετάρτη 23/5

Την Τετάρτη 23/5, για άλλη μια φορά στο πρόγραμμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών υπάρχουν «βίλες» που εκπλειστηριάζονται. Οι «βίλες» αυτέ...