Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Αποφάσεις Συνέλευσης Επιτροπής Αγώνα, 21/3

Την Τετάρτη 21/3 η Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών στο Χαλάνδρι, πραγματοποίησε τη συνέλευση της στο ΚΕΠ στην πλατεία Χαλανδρίου. Παραβρέθηκαν πολίτες από το Χαλάνδρι, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή, το Ψυχικό και την Πεντέλη.

Στη συνέλευση αποφασίστηκε η πραγματοποίηση παρεμβάσεων για το ζήτημα των πλειστηριασμών για ενημέρωση των συμπολιτών μας και κάλεσμα σε οργάνωση και δράση για να μην προχωρήσει κανένας πλειστηριασμός και καμία έξωση. Ιδιαίτερα δόθηκε βαρύτητα στην πραγματοποίηση παρεμβάσεων κατά την διάρκεια των εορτασμών για την 25η Μαρτίου.

Για να γίνει πιο εύκολη η επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία επαφής με συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν το φάσμα του πλειστηριασμού, αποφασίστηκε η εβδομαδιαία παρουσία της Επιτροπής σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να μπορεί όποιος θέλει να έρχεται σε επαφή μαζί της, είτε για συμπαράσταση και αρωγή στην αντιμετώπιση τυχόν πλειστηριασμού εναντίον, είτε για να βοηθήσει στις προσπάθειες της Επιτροπής.

Επίσης αποφασίστηκε η ενημέρωση των συμπολιτών μας για την έξαρση της καταστολής της κυβέρνησης απέναντι στο κίνημα των πλειστηριασμών, η οποία οδήγησε και στη σύλληψη του Οδυσσέα, μέλους της Επιτροπής Αγώνα και κατοίκου της περιοχής. Σε αυτήν την κατεύθυνση κρίθηκε αναγκαίο να οργανωθεί ένα η προσπάθεια αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της 14/3, μεταξύ των οποίων είναι και ο Οδυσσέας, και παράλληλα να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους τα Δημοτικά Συμβούλια της περιοχής, ειδικά εκείνα τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχαν πάρει αποφάσεις εναντίον της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Επιπλέον, στην ίδια κατεύθυνση, δηλαδή της προσπάθειας να σταθούν οι Δήμοι της περιοχής αρωγοί στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν την αρπακτική μανία των τραπεζών και των funds, θα γίνουν παρεμβάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια της περιοχής ώστε να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες για να μην πεταχθεί κανένας συμπολίτης μας έξω από το σπίτι του.

Τέλος, αποφασίστηκε ότι μετά το Πάσχα (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Επιτροπής για το θέμα των πλειστηριασμών με στόχο την ενημέρωση και τη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για πλειστηριασμοι στοπ

Περιουσία «μεγαλοοφειλετών» ξανά στο σφυρί την Τετάρτη 23/5

Την Τετάρτη 23/5, για άλλη μια φορά στο πρόγραμμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών υπάρχουν «βίλες» που εκπλειστηριάζονται. Οι «βίλες» αυτέ...